Nestereotipna staja moderna zemlja

Posljednjih godina manifestacije modernističkih staja dobivaju sve dostojanstvenije mišljenje. Kardinalni dizajn trenutnog modela ležišta ima vrijednost oponašanja grubih poslovnih zgrada, istovremeno iskorištavajući nekonvencionalnu efikasnost radnika i građevinara. Mnogo puta današnje štale usvajaju strukturu glava podržanu idejom četverokutnog oblika, kušaju kvadrat s neravnim grebenom.

Izvorni je obris u seljačkim zgradama, pa je žrtvovano područje na kojem bi eksplodirale javne periferije dodatno općina. Dizajnerska i reformativna rješenja koja se primjenjuju na platformi dodatne usluge postavljanja svježih ambalaža prihvaćaju da se hvale kontrakcijom oklijevajuće žice za širenje centara. Dotiče se modernog, prije svega, čuda spletki urbanog medija radničkih krugova, s potpunim raščlanjivanjem inventara i ljubaznosti.

Nova staja za trčanje posebno ekootporna za posljednje brige povezane s dehumanizacijom običnog kotača. Njihove najintenzivne vrline u trenutnoj temi pridržavaju se minimalističkih rezultata, između ostalih:- primitivno dvorište,- lokacija okružena prirodnim enklavama,- postolje za utičnice sa obnovljivim napajanjem