Bezbednosni sistem ee ke republike

Nepokolebljivi ljubitelji biciklizma nisu u formi odbijanja uživanja u biciklizmu, èak iu periodu oèekivane kiše. Oni objašnjavaju da prikladna biciklistièka odeæa za biciklizam ne pravi razliku izmeðu biciklizma po kiši, kao i od dobrog vremena. Ovdje je potencijalna kabanica za biciklizam i rangiranje najbolje opreme za kišu, iako æe to biti posljednja informacija na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine. Kao što znate, naši zahtevi æe biti novi kada putujete laganom kišicom i putovanjem do mesta gde je vreme hirovita u prirodi.

Lagana kišna jakna - njena glavna prednost je što teži mnogo, a kada je presavijena zauzima malo prostora. To je odlièan izlaz kada idemo na vožnju u neizvjesnom vremenu, samo ne možemo vidjeti stalnu pljusak. Njegova važna prednost je niska propusnost vazduha, ili posle dužeg intenzivnog napora naše telo može pretjerano znojiti i poèeti æemo se osjeæati u sauni.Tradicionalna kišna jakna - tvrða je i puna od ranije opisane jakne, ali se ne dodaje za bicikl, veæ i za šetnju. Najbolja jakna za kišu trebala bi se sjetiti uspravnog ovratnika, blago ispruženog leða (kako bi zaštitili naše bubrege od ohlaðivanja i najmanje jednog džepa za male predmete. Štaviše, ovaj model sportskih kabanica je ukrašen membranom, tako da nas pokrivaè ne samo da štiti od kiše, veæ i odvaja znoj, tako da nakon velikog znoja ne osjeæamo neugodan osjeæaj kuhanja.Kišne hlaèe - izbor je u stvari isti kao kod jakni. Ili lagani, ali lagano prozraèni, ili malo deblji, ali koji odvode znoj. Najvažnije je pitati za èinjenicu da li se pantalone za kišu moraju staviti na prirodne pantalone, po moguænosti bez skidanja obuæe (ponekad se svodi na to da kada doðemo do kiše nismo spremni ni da podignemo hlaèe.

Kišna kabanica za biciklizam može uzeti sve vrhunske komade odjeæe. Dodatna opcija su i specijalni štitnici za kišu, cipele i rukavice. I da li æe oni iskusiti na prvom mjestu žele od individualnih preferencija biciklista i uslova u kojima se nalazi.